top of page

Trädfällning i Uppsala

Uppsala

Sveriges fjärde största stad Uppsala ligger på den platta Uppsalaslätten i Uppland. År 2011 passerade Uppsala kommun 200 000 invånare, vilket gjorde att staden utropade sig till storstad. Tidigare gick nämligen gränsen för att officiellt få kallas sig för storstad vid 200 000 invånare i kommunen. År 2017 skärpte dock Sveriges Kommuner och Landsting gränsen till 200 000 invånare i tätorten. I staden, som alltså inte är en storstad, finns ett av Sveriges största universitet, vilket har satt sin prägel på stadens arkitektur och kulturliv. Här finns också ett stort universitetssjukhus och Nordens största katedral. Björkens Träd & Mark har hela Uppsala som arbetsområde och kan även ta jobb i angränsande län vid större uppdrag. Vi är professionella trädfällare med lång erfarenhet och stor kunskap och utför kvalitetsarbeten med största säkerhet. Vi har kapacitet att klara alla olika uppdrag oavsett terräng och svårighetsgrad.

Trädvård är en viktig aspekt för att säkerställa att träden i din trädgård växer hälsosamt och ser attraktiva ut. Detta inkluderar regelbunden beskärning och rensning av döda grenar och löv för att förbättra trädets form och hälsa. Det är också viktigt att regelbundet undersöka träden för tecken på sjukdomar eller skador och vidta lämpliga åtgärder.

Trädfällning är en viktig del av trädvården när trädet är farligt eller dött, eller när det tar upp för mycket utrymme. Detta bör utföras av en professionell trädfällningsfirma som har den rätta utbildningen och utrustningen för att göra jobbet säkert och effektivt. Det är viktigt att använda en erfaren företag när det gäller trädfällning eftersom det innebär hantering av stora mängder träd och grenar och det är en farlig uppgift om det inte utförs på rätt sätt.

Stubbfräsning är en annan viktig del av trädvården, som innebär att ta bort den återstående stammen efter trädfällning. Det hjälper till att undvika olyckor och också förbättrar utseendet på din trädgård eftersom den tar bort den döda stammen och gör det möjligt att plantera nya växter. Stubbfräsning bör också utföras av en professionell företag för att säkerställa säkerheten och få det bästa resultatet.

Trädfällning online är ett praktiskt verktyg för att hitta en pålitlig och erfaren trädfällningsfirma i Uppsala. Du kan enkelt söka efter företag som erbjuder trädfällning, stubbfräsning och andra trädvårdstjänster i ditt område och jämföra priser och recensioner för att hitta det bästa företaget för dina behov. Så vänta inte, börja din trädvårdsresa idag och ta hänsyn till trädfällning online!

Ta bort träd i Uppsala
bottom of page