top of page

Trädfällning i Malmö 

malmö.webp

Letar du efter en trädfällare i Malmö eller dess omgivningar? Vi hjälper dig att hitta rätt! Vi erbjuder ett stort utbud av trädfällare som är kvalificerade och fullt försäkrade, så att du inte behöver gissa dig fram till vilket företag som är pålitligt. Vi är medlemmar i Svenska trädföreningen och ISA och har lång erfarenhet inom branschen, vilket garanterar effektivitet och ett väl genomfört arbete. Vi gör det enkelt för dig att hitta den trädfällare som passar bäst för dig, så att du kan få ett flertal offerter i lugn och ro. Spara tid och välj det alternativ som passar dig med hjälp av Trädfällning online.

Om du letar efter en pålitlig trädfällare i Malmö till ett rimligt pris så är du på rätt väg. Det finns många företag som kan erbjuda professionell service för att hjälpa dig med att fälla träd i Malmö till ett bra pris. De erbjuder ofta låga priser och gott om kunskap och resurser för att hjälpa dig att få jobbet gjort på ett säkert och effektivt sätt. Företagen har även tillgång till specialiserad utrustning som hjälper dem att utföra arbetet säkert och effektivt. Så om du letar efter ett säkert och effektivt sätt att fälla träd i Malmö på ett rimligt pris är det ett bra val att anlita Trädfällning online.

Malmö ligger vid Öresund med utsikt mot Köpenhamn, och är Sveriges yngsta (vad gäller invånarnas medelålder) och snabbast växande storstad. Malmö upplevde en utflyttningskris på 70- och 80-talet då stadens stora industrier lade ner, följt av en ekonomisk kris på 90-talet då ytterligare 28 000 jobb försvann. Krisen mattades av lite i mitten av 90-talet tack vare påbörjandet av Öresundsbrobygget, och nu satsar Malmö på att förändras från en industristad till en kunskapstad, genom bland annat eget universitet, småföretagande och utnyttjande av närheten till Köpenhamn och kontinenten. Visar en gångtunnel in mot stadsdelen Rosengård som pryds av ett citat av Malmö födde Zlatan Ibrahimovic. Fäller du trädet och det visar sig att du skulle sökt om marklov kan du få betala en byggsanktionsavgift och du kan bli skyldig att återplantera ett likvärdigt träd. Beroende  på vad som står i detaljplanen kan det också finnas krav på marklov för att plantera skog.

 

Ta bort träd i Malmö
bottom of page