top of page

Företags information

 

Välkommen till framtiden av arboristtjänster i Sverige. Upptäck vårt innovativa verktyg och ta ditt arbete till nästa nivå med vår enkla och praktiska webbapplikation. Kontakta oss idag för att få mer information och komma igång med våra moderna arboristtjänster. Tillsammans skapar vi en bättre och mer framgångsrik arbetsmiljö för dig som arborist.

Upptäck fördelarna med Trädfällning online - din pålitliga partner för trädvård och trädfällningstjänster. Vi är stolta över att erbjuda en av marknadens bästa avtal för företag. Hos oss får du full tillgång till trädjobben utan några abonnemang i månaden eller förpliktelser. Vi ger dig friheten att välja de jobb som passar ditt företag, oavsett om de är små eller stora.

Vi strävar efter att göra det enkelt och transparent för dig som företagare. Du faktureras endast för de köpta jobben - inga konstiga avtal eller dolda avgifter. Vi värdesätter vårt samarbete med företag och erbjuder en smidig och flexibel lösning för att tillgodose dina behov inom trädfällning och trädvård.

Vårt mål är att göra din arbetsdag effektiv och framgångsrik. Genom vår plattform kan du enkelt ta emot uppdrag, granska arbetsuppgifter och välja de jobb som du vill utföra. Vi är här för att stödja ditt företag och se till att du kan fokusera på det du gör bäst - att leverera kvalitativ trädfällning och trädvårdstjänster.

Vi gör om denna
sida just nu!

Trädfällning online tar inte emot några förskottsbetalningar från er som företagare. Det gör att du fritt kan välja vilket jobb du vill köpa och du betalar endast för det jobbet som du är intresserad av. Så oavsett om du köper 1 eller 10 stycken kundförfrågan, faktureras du endast för det jobb du köper, utan några dolda avgifter.

Vi har begränsat antalet företag per uppdrag till högst tre stycken. På så sätt får kunden tre olika offerter från olika företag. Sedan är det upp till kunden att avgöra vilket företag kunden vill välja för att fullfölja uppdraget. 

Om ett uppdrag har accepterats och påbörjats är det svårt för oss att ångra processen och ni kommer att debiteras för det genomförda hämtning. Om något problem uppstår eller om uppdraget är felaktigt så hjälper vi er givetvis att lösa situationen på bästa möjliga sätt.

Vi på Trädfällning Online strävar efter att göra processen så smidig som möjligt för ert företag. Vi tillhandahåller den support som ni behöver och har själva en gedigen erfarenhet inom branschen. Anslutna företag kan köpa jobben direkt mot faktura utan att betala några förskott. Nya jobb skickas direkt till er via SMS tillsammans med kunduppgifter.

Med vår enkla kontrollpanel kan ni hantera er företagsprofil och era förfrågningar på ett smidigt sätt. Det är helt kostnadsfritt och det finns inga dolda avgifter. Vi hjälper er att visa upp ert arboristföretag på bästa sätt och ni kan ta emot obegränsat antal jobbförfrågningar via SMS direkt.

Vi tar inte ut någon procent på något vi säljer, enbart för arbetsförfrågningar.

Tveka inte att höra av er till oss på 010 288 6010 om ni behöver hjälp eller har några frågor.

Hur fungerar Trädfällning online för företag 

 
 

1

Ditt företag behöver hitta fler kunder för att växa och bli mer lönsamt. Du kanske känner att ni redan har nått en mättnadsnivå bland era befintliga kunder, och nu är det dags att nå ut till en bredare publik.

Hur fungerar

2

Du betalar inte någon uppstartsavgift för att vara ansluten till marknadsplatsen. Att vara med kostar dig inget som företag. Du kan kika runt och se hur det fungerar utan kostnad.

3

Som anslutet företag kommer du få ta del av jobb i ditt område och läsa information från kunderna utan kostnad. Om du hittar ett jobb som är av intresse och vill lämna en offert till kunden och väljer att ta uppdraget, kommer du att bli fakturerad en engångsavgift för just det uppdraget. Fakturan ska betalas inom 30 dagar på 259 kr + moms.

4

Sätt upp en bevakningsprofil för att alltid få information om aktuella förfrågningar inom det område som är av intresse för dig, och de tjänster du utför kan du ange vid registreringen. En yta på 60 km är förinställd när du registrerar dig med din företagsadress, men du kan utöka din yta genom att justera företagsinställningarna för att få tillgång till fler jobbmöjligheter.

5

Kunden väljer det företag som passar bäst för uppdraget. På Trädfällning Online ser vi till att jobben är tillgängliga för er. Som anslutet företag ansvarar ni själva för att kontakta kunden och bestämma upplägget för jobbet, precis som ni alltid har gjort.

bottom of page