top of page

Trädfällning & trädvård i Stockholm

Om du behöver hjälp med trädfällning i Stockholm, är Trädfällning online det bästa valet. Vi erbjuder professionell trädfällning till ett konkurrenskraftigt pris. Våra erfarna medarbetare finns tillgängliga för att hjälpa dig i alla delar av Stockholm, oavsett vart du bor. Vi är passionerade och brinner för att hjälpa dig få det bästa resultatet när det gäller trädfällning. Våra experter är redo att ge dig den hjälp du behöver.

Är du i behov av en trädfällningstjänst i Stockholm? 
rädfällning onlineär ditt perfekta val. Vårt team av erfarna proffs är redo att ge dig den bästa kvaliteten på trädfällningstjänsten till ett oslagbart pris. Hos oss finns det inget jobb som är för stort eller för litet. Vi har toppmodern utrustning och expertis som ser till att dina träd avlägsnas på ett säkert sätt, snabbt och effektivt - utan att lämna någon röra efter oss! 
När det gäller säkerhet och tillförlitlighet går vi över förväntan. Vår personal har inte bara omfattande erfarenhet när det gäller trädfällning utan håller sig också uppdaterad med den senaste tekniken inom branschen så att du vet att varje jobb görs rätt första gången. Dessutom levereras alla våra tjänster med en nöjdhetsgaranti så du kan vara säker på att vi gör allt för att ditt projekt ska lyckas. 
Så om du letar efter trädfällningstjänster i Stockholm, tveka inte längre - kontakta Trädfällning online idag.

Trädfällning i Stockholm är en viktig del av stadens arbete för att säkerställa en hållbar och livskraftig stadsmiljö. Stockholm är känt för sina vackra trädgårdar, parker och grönområden, men ibland kan träd utgöra en säkerhetsrisk eller orsaka problem på grund av skador, sjukdomar eller naturkatastrofer.

För att säkerställa att trädfällning i Stockholm sker på ett säkert och ansvarsfullt sätt, är det viktigt att använda erfarna och certifierade trädfällningsentreprenörer. De bör göra en noggrann undersökning av trädet och omgivningen för att fastställa om trädfällning är nödvändigt och för att identifiera potentiella faror.

När trädfällningen är redo att börja, använder trädfällningsentreprenören specialiserad utrustning, inklusive motorsåg, klättersele och säkerhetsutrustning, för att säkerställa en säker arbetsmiljö. De bör också arbeta tillsammans med en säkerhetsassistent för att övervaka omgivningen och följa alla säkerhetsprocedurer.

Efter trädfällningen är det viktigt att trädfällningsentreprenören tar hand om alla restprodukter på ett ansvarsfullt sätt och undersöker omgivningen för att säkerställa att ingen skada har uppstått. De bör också se till att allt är säkert för allmänheten.

Det är också viktigt att ta hänsyn till stadens gröna skönhet när man planerar för nya träd eller parker i Stockholm. Staden samarbetar ofta med kommunala organisationer och experter för att säkerställa att nya träd är lämpliga för den specifika platsen och att de kommer att bidra till stadens gröna skönhet på ett hållbart sätt.

Trädfällning i Stockholm är en viktig del av stadens arbete för att säkerställa en hållbar och livskraftig stadsmiljö. Genom att använda erfarna och certifierade trädfällningsentreprenörer, följa alla säkerhetsprocedurer och planera för nya träd och parker på ett håll

Sveriges största tätort, vår huvudstad Stockholm, ligger vackert vid Mälarens utlopp i Östersjön. Under 2019 (före pandemin) spenderade besökare hela 15 miljoner gästnätter i Stockholm, som lockar med Gröna Lund, Skansen, skärgården, museer, uteliv, kultur och massor av shopping. Här finns också Sveriges enda tunnelbana och ett pressat vägnät med trängselavgifter. De flesta stora företagen inom det svenska näringslivet har sina huvudkontor här, likaså banker. I Stockholm residerar också kungafamiljen, regeringen och riksdagen. Vill du ta ner ett träd som står på stadens mark behöver du tillstånd från trafikkontoret. Det finns inget krav i vilken ordning du behöver ansöka om tillstånd från Trafikkontoret eller marklov från Stadsbyggnadskontoret. Du kan med fördel ansöka om marklov hos Stadsbyggnadskontoret först.

Beskärning av fruktträd i stockholm
bottom of page